Επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο καλύμματος για την πισίνα σας, ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες σε προστασία του νερού και της πισίνας σας, ασφάλεια, αισθητική και άνεση από μια μεγάλη ποικιλία και χρωμάτων ειδικών καλυμμάτων..

Όλα τα καλύμματα ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές σχεδίασης – κατασκευής και ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις αντοχής.

Με την προστασία και το σφράγισμα της πισίνας μειώνεται δραστικά η ανάγκη για φιλτράρισμα. Σκόνες, φύλλα και βροχή δεν μπορούν να μολύνουν το νερό. Ο ήλιος δεν μπορεί να φωτίσει και να αναπτύξει τα άλγη και τους άλλους μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο νερό της πισίνας.

Εξαιρετικά μεγάλο πλεονέκτημα τοποθετώντας ένα σωστό κάλυμμα στην πισίνα είναι επίσης η σημαντική οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος αλλά και στην χρήση χημικών κατά την χειμερινή περίοδο ώστε η ποιότητα του νερού να μην αλλοιωθεί και να παραμείνει υγιείς για την επόμενη χρονιά, δίχως βακτήρια και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς.

Tοποθέτηση χειμερινού καλύμματος στις κατοικίες Tinos E-Houses

Να σημειωθεί επίσης ότι μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και εξοπλισμού πισίνας από εξειδικευμένους έμπορους – συνεργάτες μας.

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση και μελέτη του χώρου σας για ένα ασφαλές κάλυμμα υψηλής αντοχής, με στόχο να ταιριάζει αρμονικά στο design του περιβάλλοντα χώρου της πισίνας σας

Γεώργιος Π. Πλυτάς

Μηχ.Μηχανικός